- ../
- ./
- AHŞAP AMBALAJ MALZEMELERİNİN ISIL İŞLEME TABİ TUTULMASI VE İŞARETLENMESİNE DAİR YÖNETMELİK
- AROMA VERİCİLER VE AROMA VERME ÖZELLİĞİ TAŞIYAN GIDA BİLEŞENLERİ YÖNETMELİĞİ
- BEBEK VE KÜÇÜK ÇOCUKLARA YÖNELİK GIDALAR İLE VÜCUT AĞIRLIĞI KONTROLÜ İÇİN DİYETİN YERİNİ ALAN GIDALAR YÖNETMELİĞİ
- BESLENME BEYANLARI YÖNETMELİĞİ
- BULAŞANLAR YÖNETMELİĞİ
- DOĞAL MİNERALLİ SULAR HAKKINDA YÖNETMELİK
- ETİL ALKOL VE METANOLÜN ÜRETİMİ İLE İÇ VE DIŞ TİCARETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK
- GENETİK YAPISI DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR VE ÜRÜNLERİNE DAİR YÖNETMELİK
- GIDA ENZİMLERİ YÖNETMELİĞİ
- GIDA ETİKETLEME VE TÜKETİCİLERİ BİLGİLENDİRME YÖNETMELİĞİ
- GIDA HİJYENİ YÖNETMELİĞİ
- GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEME ÜRETEN İŞLETMELERİN KAYIT İŞLEMLERİ İLE İYİ ÜRETİM UYGULAMALARINA DAİR YÖNETMELİK
- GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELERE DAİR YÖNETMELİK
- GIDA IŞINLAMA YÖNETMELİĞİ
- GIDA İŞLETMELERİNİN KAYIT VE ONAY İŞLEMLERİNE DAİR YÖNETMELİK
- GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ
- GIDA KATKI MADDELERİ, GIDA ENZİMLERİ VE GIDA AROMA VERİCİLERİNE İLİŞKİN ORTAK İZİN PROSEDÜRÜ HAKKINDA YÖNETMELİK
- GIDA KATKI MADDELERİ, GIDA ENZİMLERİ VE GIDA AROMA VERİCİLERİNE İLİŞKİN ORTAK İZİN PROSEDÜRÜ HAKKINDA YÖNETMELİK
- GIDALARA VİTAMİNLER, MİNERALLER VE BELİRLİ DİĞER ÖĞELERİN EKLENMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK
- HAYVANSAL GIDALAR İÇİN ÖZEL HİJYEN KURALLARI YÖNETMELİĞİ
- HAYVANSAL GIDALARIN RESMİ KONTROLLERİNE İLİŞKİN ÖZEL KURALLARI BELİRLEYEN YÖNETMELİK
- İÇME SUYU TEMİN EDİLEN SULARIN KALİTESİ VE ARITILMASI HAKKINDA YÖNETMELİK
- İNSAN TÜKETİMİ AMACIYLA KULLANILMAYAN HAYVANSAL YAN ÜRÜNLER YÖNETMELİĞİ
- İNSANİ TÜKETİM AMAÇLI SULAR HAKKINDA YÖNETMELİK
- KIZARTMADA KULLANILMAKTA OLAN KATI VE SIVI YAĞLAR İÇİN ÖZEL HİJYEN KURALLARI YÖNETMELİĞİ
- KÜÇÜK MİKTARLARDAKİ YUMURTANIN DOĞRUDAN ARZINA DAİR YÖNETMELİK
- MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER YÖNETMELİĞİ
- OKUL KANTİNLERİNE DAİR ÖZEL HİJYEN KURALLARI YÖNETMELİĞİ
- PESTİSİTLERİN MAKSİMUM KALINTI LİMİTLERİ YÖNETMELİĞİ
- ŞEKER VE HAMMADDELERİ YÖNETMELİĞİ
- SIĞIR KARKASININ SINIFLANDIRILMASINA DAİR YÖNETMELİK
- TÜRK GIDA KODEKSİ YÖNETMELİĞİ
İNDEKS
- HAKKINDA
- KANUNLAR
-
KILAVUZLAR
-
TEBLİĞLER
- └── ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEBLİĞİ
- └── ARI ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ
- └── AROMATİZE ŞARAP, AROMATİZE ŞARAP BAZLI İÇKİ VE AROMATİZE ŞARAP KOKTEYLİ TEBLİĞİ
- └── BAHARAT TEBLİĞİ
- └── BAL TEBLİĞİ
- └── BEBEK FORMÜLLERİ VE DEVAM FORMÜLLERİ TEBLİĞİ
- └── BEBEK VE KÜÇÜK ÇOCUK EK GIDALARI TEBLİĞİ
- └── BELİRLİ EPOKSİ TÜREVLERİNİN GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELERDE KULLANIMININ KISITLANMASI HAKKINDA TEBLİĞ
- └── BULGUR TEBLİĞİ
- └── BUĞDAY UNU TEBLİĞİ
- └── BİRA TEBLİĞİ
- └── BİTKİ ADI İLE ANILAN YAĞLAR TEBLİĞİ
- └── DONDURMA TEBLİĞİ
- └── DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEBLİĞİ
- └── EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİĞİ
- └── ENERJİ İÇECEKLERİ TEBLİĞİ
- └── ET, HAZIRLANMIŞ ET KARIŞIMLARI VE ET ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ
- └── FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ
- └── GIDA MADDELERİNİN VE GIDA BİLEŞENLERİNİN ÜRETİMİNDE KULLANILAN EKSTRAKSİYON ÇÖZÜCÜLERİ TEBLİĞİ
- └── GIDA İLE TEMAS EDEN AKTİF VE AKILLI MADDE VE MALZEMELERE DAİR TEBLİĞ
- └── GIDA İLE TEMAS EDEN PLASTİK MADDE VE MALZEMELER TEBLİĞİ
- └── GIDA İLE TEMAS EDEN SERAMİK MALZEMELER TEBLİĞİ
- └── GIDALARIN AİT OLDUĞU PARTİYİ TANIMLAYAN İŞARETLER VEYA NUMARALAR HAKKINDA TEBLİĞ
- └── HIZLI DONDURULMUŞ GIDALAR TEBLİĞİ
- └── HIZLI DONDURULMUŞ GIDALARIN DEPOLANMASI, MUHAFAZASI VE TAŞINMASI SIRASINDA SICAKLIĞIN İZLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
- └── HİNDİBA EKSTRAKTI TEBLİĞİ
- └── KAHVE VE KAHVE EKSTRAKTLARI TEBLİĞİ
- └── KAKAO VE ÇİKOLATA ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ
- └── KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT VE SÜTTOZU TEBLİĞİ
- └── KREMA VE KAYMAK TEBLİĞİ
- └── LOKUM TEBLİĞİ
- └── MAKARNA TEBLİĞİ
- └── MERCİMEK TEBLİĞİ
- └── MEYVE SUYU VE BENZERİ ÜRÜNLER TEBLİĞİ
- └── PEYNİR TEBLİĞİ
- └── PİRİNÇ TEBLİĞİ
- └── REJENERE SELÜLOZ FİLMLERDEN ÜRETİLMİŞ, GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELER TEBLİĞİ
- └── REÇEL, JÖLE, MARMELAT VE TATLANDIRILMIŞ KESTANE PÜRESİ TEBLİĞİ
- └── SAKIZ TEBLİĞİ
- └── SALÇA VE BENZERİ ÜRÜNLER TEBLİĞİ
- └── SOFRALIK ZEYTİN TEBLİĞİ
- └── SPORCU GIDALARI TEBLİĞİ
- └── SÜRÜLEBİLİR YAĞLAR/MARGARİN VE YOĞUN YAĞLAR TEBLİĞİ
- └── TAHİN HELVASI TEBLİĞİ
- └── TAHİN TEBLİĞİ
- └── TAKVİYE EDİCİ GIDALAR TEBLİĞİ
- └── TEREYAĞI VE SADEYAĞ TEBLİĞİ
- └── TUZ TEBLİĞİ
- └── VÜCUT AĞIRLIĞI KONTROLÜ İÇİN DİYETİN YERİNİ ALAN GIDALAR TEBLİĞİ
- └── YENİLEBİLİR BUZLU ÜRÜNLER TEBLİĞİ
- └── YENİLEBİLİR KAZEİN VE KAZEİNAT TEBLİĞİ
- └── YUMURTA TEBLİĞİ
- └── ZEYTİNYAĞI VE PİRİNA YAĞI TEBLİĞİ
- └── ÇAY TEBLİĞİ
- └── ÇELTİK TEBLİĞİ
- └── ÖZEL BESLENME AMAÇLI GIDALAR TEBLİĞİ
- └── ÖZEL BESLENME AMAÇLI GIDALARA EKLENEBİLECEK BİLEŞENLER TEBLİĞİ
- └── ÜZÜM PEKMEZİ TEBLİĞİ
- └── İRMİK TEBLİĞİ
- └── İÇME SÜTLERİ TEBLİĞİ
- └── ŞARAP TEBLİĞİ
- └── ŞEKER TEBLİĞİ
-
TÜZÜKLER
-
YÖNETMELİKLER
- └── AHŞAP AMBALAJ MALZEMELERİNİN ISIL İŞLEME TABİ TUTULMASI VE İŞARETLENMESİNE DAİR YÖNETMELİK
- └── AROMA VERİCİLER VE AROMA VERME ÖZELLİĞİ TAŞIYAN GIDA BİLEŞENLERİ YÖNETMELİĞİ
- └── BEBEK VE KÜÇÜK ÇOCUKLARA YÖNELİK GIDALAR İLE VÜCUT AĞIRLIĞI KONTROLÜ İÇİN DİYETİN YERİNİ ALAN GIDALAR YÖNETMELİĞİ
- └── BESLENME BEYANLARI YÖNETMELİĞİ
- └── BULAŞANLAR YÖNETMELİĞİ
- └── DOĞAL MİNERALLİ SULAR HAKKINDA YÖNETMELİK
- └── ETİL ALKOL VE METANOLÜN ÜRETİMİ İLE İÇ VE DIŞ TİCARETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK
- └── GENETİK YAPISI DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR VE ÜRÜNLERİNE DAİR YÖNETMELİK
- └── GIDA ENZİMLERİ YÖNETMELİĞİ
- └── GIDA ETİKETLEME VE TÜKETİCİLERİ BİLGİLENDİRME YÖNETMELİĞİ
- └── GIDA HİJYENİ YÖNETMELİĞİ
- └── GIDA IŞINLAMA YÖNETMELİĞİ
- └── GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ
- └── GIDA KATKI MADDELERİ, GIDA ENZİMLERİ VE GIDA AROMA VERİCİLERİNE İLİŞKİN ORTAK İZİN PROSEDÜRÜ HAKKINDA YÖNETMELİK
- └── GIDA KATKI MADDELERİ, GIDA ENZİMLERİ VE GIDA AROMA VERİCİLERİNE İLİŞKİN ORTAK İZİN PROSEDÜRÜ HAKKINDA YÖNETMELİK
- └── GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEME ÜRETEN İŞLETMELERİN KAYIT İŞLEMLERİ İLE İYİ ÜRETİM UYGULAMALARINA DAİR YÖNETMELİK
- └── GIDA İLE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELERE DAİR YÖNETMELİK
- └── GIDA İŞLETMELERİNİN KAYIT VE ONAY İŞLEMLERİNE DAİR YÖNETMELİK
- └── GIDALARA VİTAMİNLER, MİNERALLER VE BELİRLİ DİĞER ÖĞELERİN EKLENMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK
- └── HAYVANSAL GIDALAR İÇİN ÖZEL HİJYEN KURALLARI YÖNETMELİĞİ
- └── HAYVANSAL GIDALARIN RESMİ KONTROLLERİNE İLİŞKİN ÖZEL KURALLARI BELİRLEYEN YÖNETMELİK
- └── KIZARTMADA KULLANILMAKTA OLAN KATI VE SIVI YAĞLAR İÇİN ÖZEL HİJYEN KURALLARI YÖNETMELİĞİ
- └── KÜÇÜK MİKTARLARDAKİ YUMURTANIN DOĞRUDAN ARZINA DAİR YÖNETMELİK
- └── MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER YÖNETMELİĞİ
- └── OKUL KANTİNLERİNE DAİR ÖZEL HİJYEN KURALLARI YÖNETMELİĞİ
- └── PESTİSİTLERİN MAKSİMUM KALINTI LİMİTLERİ YÖNETMELİĞİ
- └── SIĞIR KARKASININ SINIFLANDIRILMASINA DAİR YÖNETMELİK
- └── TÜRK GIDA KODEKSİ YÖNETMELİĞİ
- └── İNSAN TÜKETİMİ AMACIYLA KULLANILMAYAN HAYVANSAL YAN ÜRÜNLER YÖNETMELİĞİ
- └── İNSANİ TÜKETİM AMAÇLI SULAR HAKKINDA YÖNETMELİK
- └── İÇME SUYU TEMİN EDİLEN SULARIN KALİTESİ VE ARITILMASI HAKKINDA YÖNETMELİK
- └── ŞEKER VE HAMMADDELERİ YÖNETMELİĞİ